Aç Bak İmzala Kullanarak Yerinizden Hiç Kalkmadan Tamamlayabileceğiniz 5 Mobil İşlem

e-İmza çözümleri ile imzalama işlemi yapıp zamandan kazanmak

Son 10 yılda yaşanan devrimsel gelişmeler sayesinde artık hepimiz tüm işlerimizi mobil cihazlarımızda gerçekleştirebiliyoruz. Dünyayla iletişim kurma biçimimiz eski dönemlere kıyasla artık oldukça farklı. Sabah uyanıyor, dünyanın bir ucundan gelen gönderilere göz atıyor, mesaj ve maillerimizi kontrol ediyoruz.

Yaşanan bu mobil devrim pek çok kişinin ofisten çalışma zorunluluğunu bile ortadan kaldırdı. Son yıllarda plajlardan yapılan laptop paylaşımları mobil dünyanın adeta bir simgesi haline geldi. Belge göndermek, resmî belge imzalamak, görüntülü görüşme ile toplantılara katılmak, tasarım yapmak ya da proje hazırlamak ve çok daha fazlası için internet bağlantısı, bir laptop, bir telefon ya da bir tablet yeterli.

Bu yazımızda Aç Bak İmzala ile tatilde, seyahatte ya da evinizden hiç çıkmadan, hatta yerinizden bile kalkmadan tamamlayabileceğiniz 5 işlemden bahsedeceğiz. Gelin, mobil dünyanın insan hayatını nasıl kolaylaştırdığına birlikte tanıklık edelim!

1. İzin Belgelerini Mobil Cihazınızda İmzalayın!

Tatilden, seyahatten bahsediyorsak işlemlerde ilk olarak izin belgelerinden bahsedelim. Diyelim ki yıllık izin kullanmanızın zamanı geldi. İzin işlemlerini halletmek için ofise gitmenize gerek yok. Düzenlediğiniz izin formunu Aç Bak İmzala’nın anında belge imzalama sistemine yükleyin. Yöneticiniz ve insan kaynakları yetkililerini imzacı olarak belirleyin. Telefonunuzda tüm web tarayıcılarında izin formunuzu anında imzalayın. Onaylanması için yetkililere oturduğunuz yerden gönderin.

Aç Bak İmzala elektronik imza altyapısı kullanıp zamandan tasarruf etmek

2. Banka Talimatlarını Güvenli Yoldan, Kolayca İmzalayın!

Olabildiğince resmiyet ve güvenlik gerektiren bir konu olan banka işlemlerinde de Aç Bak İmzala oldukça iyi bir seçim. Şubeye gitme zorunluluğu olmadan, laptop ya da mobil cihazlardan banka talimatlarını yasal yollardan imzalayın ve gönderin. Aç Bak İmzala kullanmayan bir kullanıcıya belge iletseniz bile endişeye mahal yok. Aç Bak İmzala dış kullanıcı özelliği ile e-İmza atmak tereyağından kıl çekmek gibi kolay. Daha fazla bilgi için banka talimatlarında e-İmza kullanmak yazımızı da inceleyebilirsiniz.

3. Rahat Koltuğunuzda Tedarik Zinciri Süreçlerini Yönetin

Şimdi biraz daha kapsamlı bir kullanıma geçelim. Diyelim şirketiniz için kompleks bir tedarik zinciri süreci yönetmeniz gerekiyor. Üreticiden, aracıya aracıdan satıcıya giden yollarda kaybolmanıza hiç gerek yok. Belgeleri Aç Bak İmzala yoluyla tüm kullanıcılara şeffaf ve en güvenli yoldan gönderebilirsiniz. Üstelik lojistik olarak erişilemeyen yerlerde olan iş partnerlerinizi bekleme zorunluluğu da yok! Tedarik zinciri için e-İmza kullanımı ile ilgili yazımıza da göz atmayı unutmayın!

4. Sigorta Poliçelerini Kahvenizi Yudumlarken İmzalayın

Uzun süreli telefon trafiği ve etkili bir pazarlama stratejisi kullanarak içeri aldığınız sigorta müşterilerinin poliçe işlemlerini tamamlamak için de yerinizden kalkmanız gerekmiyor. Belgeleri sisteme yükleyin, ön izleme özelliği ile görüntüleyin ve e-İmza, mobil imza ya da T.C. kimlik kartı ile saniyeler içinde imzalayın.

5. Satış Sözleşmelerini İmzalamak İçin Vakit Kaybetmeyin

Tüm işletmeler için önemli olan bir konu varsa o da satıştır. Aç Bak İmzala kullanarak kendi konforunuzu koruduğunuz gibi kârlılığınızı da koruyabilirsiniz. Müşterilerle gerçekleştireceğiniz satış sözleşmelerini uzaktan elektronik imza ile imzalayarak zaman kaybının önüne de geçebilirsiniz. Uzun bir e-posta trafiği, yüz yüze toplantılar ve seyahatlere muhtaç olmadan tüm sözleşme süreçlerinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece maliyetleriniz düşerken zamanınız size kalır. Ofise ya da müşteri ziyaretine gitmeden şirkete para kazandırmanın keyfini de yine Aç Bak İmzala ile çıkarabilirsiniz.

İşte hiç yorulmadan, zaman ve para kaybetmeden mobil olarak yönetebileceğiniz 5 kritik iş süreci. Siz de Aç Bak İmzala ile çalışma rutininizde yeni bir kapı aralayın. Bireysel kullanımlar, start-up ya da kapsamlı holding iş yönetim süreçleri için pratik ve güvenli e-İmza altyapısı Aç Bak İmzala’yı tercih edin. Çözümü hemen denemek için 15 gün ücretsiz demo sürümünü keşfedin. Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçmeyi ihmal etmeyin.

Tüm e-İmza süreçlerinizi çok daha pratik hale getirmek için bir önerimiz daha var:

BTK yetkili ESHS Arkİmza’dan edineceğiniz e-İmza sertifikası ile Aç Bak İmzala’yı birlikte kullanarak tüm elektronik imza süreçlerinizi tek bir platforma taşıyabilirsiniz. Türkiye’nin yeni nesil e-İmzası Arkİmza için de bize buradan ulaşabilirsiniz. 

Haber bültenimize abone olun
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.