PDF’e İmza Ekleme Nasıl Yapılır?

Dijitalleşmenin giderek önem kazandığı dünyada sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan bir tanesi de imzaların fiziki olarak atılmasıydı. İmzalama süreçlerinin bu şekilde ilerlemesinden dolayı işlemler oldukça yavaş gerçekleşiyor, bir de üstüne kâğıt israfı ortaya çıkıyordu.

Üstelik, yöneticilerin zamanla yarıştığı iş süreçlerini de oldukça sekteye uğratıyor, bazı durumlarda yüzlerce sayfa evrak, yetkili kişi tarafından saatler süren bir imzalama sürecinden sonra işleme konulmaya hazır hale geliyordu. PDF’e imza ekleme yöntemi, yani elektronik imzanın kullanım alanlarının genişlemesi tüm bu sorunların çözülmesi ise bütün bu sorunları ortadan kaldırmak için kullanıcılara geniş bir alan sunuyor.

Belge Süreçlerini Dijital Üzerinden Yürütmeye Başlamak

Globalleşen dünyada elektronik imza ile imzalanan online belgelerin sürecin hızlı yürütülmesindeki başarısı göz ardı edilemeyecek derecede önem kazandı. Oluşturulan online dokümanlara elektronik ortamda imza atılması süreçleriyle ilgili en çok sorulan sorulardan biri de: "PDF’e İmza Ekleme Nasıl Yapılır?" oldu.

Bu blog yazımızda PDF imzalama, PDF’e imza ekleme ücretsiz, Aç Bak İmzala PDF imzalama servisi hakkında başlıklara yer vereceğiz.

Ücretsiz PDF İmzalama için Ne Yapmalısınız?

  • Öncelikle sürecin ne kadar kolay olduğunu deneyimlemeniz için Aç Bak İmzala çözümümüzün yer aldığı sayfayı ziyaret edin
  • Sayfada imzalama yapacağınız işlemi belirleyerek "Belge Seç" butonuna tıklayın. Aç Bak İmzala ile e-İmzalı evrak akışı oluşturabilir, elektronik imzalı banka talimatı gönderebilir, muhasebe ve insan kaynakları birimlerinizdeki evrak süreçlerinizi yönetebilir, resmi yazışma ve sözleşmelerinizi e-imza sürdürebilir ve size gelen elektronik imzalı belgeleri doğrulayabilirsiniz.
  • İlgili PDF belgenizi yükledikten sonra otomatik olarak imzalama işlemini yapacağınız ekrana yönlendirileceksiniz. Bu ekranın sol sütununda bulunan "İmzala" seçeneğine basarak PDF’e imza ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
    Unutmayın! Bu işlemi gerçekleştirirken elektronik imza sertifikanızın cihazınıza takılı olması gerekmektedir.
  • İmzalama işleminiz gerçekleştikten sonraki adım "İmzalı Belge Görüntüleme" adımı olacak. Aç Bak İmzala PDF imzalama programını kullanarak imzaladığınız PDF dosyanızın ön izlemesini bu ekrandan yapabileceksiniz. Ön izleme sayesinde imzalanacak belgedeki tüm detayları inceleyerek işlem güvenliğini sağlayabilirsiniz.

  • Sonraki adımda belgenizi indirebilir ve tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ancak belgenizi indirdikten sonra resmi olarak kullanamazsınız. Bu adımdan sonra "Hemen Demo Kullanmaya Başla" butonuna basarak ücretsiz üyelik oluşturabilir ve 15 gün boyunca PDF’e İmza ekleme işlemini gerçekleştirerek, belgelerinizi resmi olarak da kullanabilirsiniz. Elektronik imza kullanma konusunda daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz “e-İmza Nasıl Atılır?” başlıklı yazımıza da göz atmayı ihmal etmeyin!

PDF İmzalama İşlemini Sürekli Hale Getirmek için Fiyatları İnceleyin

Memnun kalacağınızı bildiğimiz için Ücret ve Paketler sayfasındaki fiyatlandırmalara şimdiden göz atmanızda fayda var. Bireysel, Kobi ve Kurumsal paketlerimizin özelliklerini inceleyerek PDF imzalama, PDF'e imza ekleme, PDF imza ekleme ücretsiz sorularınızın cevaplarını bulabileceğiniz çözümümüzü kullanarak, zamandan kazanacak, kağıt israf etmeyecek ve yer-zaman fark etmeksizin online imzalama işlemi yapabileceksiniz.

Aç Bak İmzala farkı ile elektronik imza kullanarak siz de bireysel ve kurumsal olmak üzere tüm belge imzalama işlemlerini saniyeler içinde tamamlayın. Kurum yapılanması içinde oluşturacağınız evrak akış süreçleri için kargo bedeli ödemekten, günler hatta haftalarca beklemekten kurtulun. Size gelen imzalı belgeleri doğrulayın ve iş süreçlerini çok daha güvenli hale getirin.

Daha fazla bilgi almak ya da satış danışmanlarımızla bir randevu ayarlayarak görüşmek için bizlere 0312 484 79 33 numaralı telefondan ya da destek@acbakimzala.com e-posta adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haber bültenimize abone olun
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.