e-İmza (Elektronik İmza) Nasıl Atılır? e-İmza Nedir?

Elektronik imza, sertifikayla kullanıcısına tanımlanmış, içerisinde kullanıcısının kimlik bilgileri ve kişisel bilgilerinin yer aldığı bir araçtır. Elektronik imza kullanmak yasal olarak ıslak imza yerine geçmektedir ve 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ile yasal geçerliliği karara bağlanmıştır.

e-İmza kullanmak isteyenlerin aklına sık sık takılan "elektronik imzanın yasal geçerliliği var mı?" sorusunun cevabını bu şekilde verebiliriz. Konu ile ilgili bir diğer öne çıkan konu ise "e-İmza nasıl atılır?" sorusu.

"e-İmza yani Elektronik imza nasıl atılır?" sorusuna cevap alabilmek için içeriğimizi okumaya devam edin. Aç Bak İmzala ile "e-imza nasıl atılır?" sorusunu aklınızdan çıkarıyor, sizi hem doğa dostu hem de en pratik yöntemle tanıştırıyoruz. 

e-İmza Nasıl Atılır?

E-imza atmak için yapmanız gereken ilk şey, bir e-imza sertifikasına sahip olmanızdır. Sonrasında da bu sertifikayı kullanabileceğiniz bir altyapıya ihtiyacınız var. Bu altyapı için tercihinizin Aç Bak İmzala olması için size birçok sebep sayabiliriz. İşte "e-imza Nasıl Atılır?" diyenler için Aç Bak İmzala ile elektronik imza atma süreci:

  • Elektronik imzalı evrak süreçleri oluşturun
  • Elektronik imzalı banka talimatları gönderin
  • Muhasebe ve insan kaynakları doküman süreçlerinizi yönetin
  • Resmi yazışmalar yapın ve resmi sözleşmeleri yasal olarak imzalayın
  • Elektronik imzalı belgelerdeki imzaları doğrulayın

PDF imzalama işlemlerini yapabilir miyim?

Aç Bak İmzala ile 15 gün boyunca PDF imzalama, sözleşme imzalama ve elektronik imza atma işlemlerinizi tamamen ücretsiz şekilde deneyebilirsiniz. Böylece hem evraklarınız arasında kaybolmazsınız hem dijital dönüşüme katkıda bulunarak geleceğe hazırlıklı olursunuz. 

PDF imzalama işlemlerini yapabilir miyim?

Aç Bak İmzala ile 15 gün boyunca PDF imzalama, sözleşme imzalama ve elektronik imza atma işlemlerinizi tamamen ücretsiz şekilde deneyebilirsiniz. Böylece hem evraklarınız arasında kaybolmazsınız hem dijital dönüşüme katkıda bulunarak geleceğe hazırlıklı olursunuz. 

e-İmza'mı Aç Bak İmzala'da nasıl kullanırım? 

Aç Bak İmzala’da imza atma işlemi son derece pratik ve hızlı. Uygulamamızı kullanmaya başlamak için linke tıklayarak Aç Bak İmzala'nın 15 gün ücretsiz demo sürümüne ulaşabilirsiniz.

"Belge Seç" butonuna bastıktan sonra ilgili belgenizi yükleyip, ön izleme seçeneği ile belgeyi görüntüleyebilirsiniz. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra sahip olduğunuz e-İmza sertifikasını kullanarak imzalama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu aşamada mobili de kullanabileceğinizi unutmayın. Bunun için sertifikanızı bluetooth bağlantısı ile okuyan C2S ürünümüze de göz atmayı ihmal etmeyin.

Elektronik imzanızı attıktan sonra, dilerseniz belgenizi indirebilir, dilerseniz Aç Bak İmzala'yı 15 gün boyunca ücretsiz denemek için ücretsiz demo kaydı oluşturabilirsiniz.  Kayıt olduktan sonra Aç Bak İmzala’yı nasıl kullanacağınızı daha detaylı olarak aşağıdaki videolu anlatımlardan ve aynı kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaptığınız crm.arksigner.com üzerindeki “Ürünlerim” sayfasındaki kullanım kılavuzlarından öğrenebilirsiniz.

e-İmza paketleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Ücretler ve Paketler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Aç Bak İmzala ile e-İmza nasıl atılır sorusunun yanıtını ayrıntılı bir şekilde öğrenmek için bizimle iletişime geçerek uzman danışmanlarımızdan randevu da talep edebilirsiniz.

Haber bültenimize abone olun
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.