Elektronik İmza Altyapısı Fiyatları

Elektronik imza ya kısaltılmış hali ile e-imza, online ve elektronik olarak oluşturulmuş belge, sözleşme, resmi evrak ve diğer dokümanların, resmi olarak imzalanmasını sağlar. Elektronik ve online ortamda atılan elektronik imza, ilgili belgelere işlenir. e-İmza pek çok alanda resmi geçerliliğe sahip resmi bir araçtır.

Bu blog yazımızda sizlere elektronik imza altyapısı fiyatları ve elektronik imza uygulaması fiyatları hakkında detaylı bilgi vermek istedik. Aç Bak İmzala elektronik imza altyapısı fiyatları hakkında daha fazla bilgi alıp, ücret ve paketlerimizi hızlıca keşfetmeye ne dersiniz?

e-İmza, verileri sayısal olarak kayıt altına aldığından inkâr edilemez özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde elektronik imza ıslak imzaya kıyasla çok daha yüksek güvenlik özellikleri içerir. Size gelen doküman, belge ve dosyalar da bu şekilde imzalanmışsa e-imza doğrulama işlemi yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız bir elektronik imza altyapısı! Şimdi gelelim esas konumuza: "Elektronik İmza Altyapısı Fiyatları" nelerdir?

Elektronik İmza Altyapısı İçin Pratik ve Güvenli Bir Seçenek: Aç Bak İmzala Eğer bir elektronik imza sertifikasınız varsa ihtiyacınız olan işlevsel, hızlı ve güvenilir bir e-İmza altyapısı. Kurum ve kuruluşunuz için etkili ve ekonomik bir tercih yapmak içinse elektronik imza altyapısı fiyatları ve özelliklerini incelemeniz önem taşıyor. e-imza altyapısı fiyatları için buluttaki en güvenli imza Aç Bak İmzala ise size en iyi seçenekleri sunuyor.

elektronik imza atmak için belge yükleme
Belgeleri e-İmza ile imzlayın
elektronik imzalı belge gönderimi

e-İmza Altyapısı Fiyatları ve Detayları (Paketlerimiz)

Aç Bak İmzala size farklı özelliklere sahip pek çok e-İmza kullanım paketi sunuyor. Cloud olarak kullanabileceğiniz KOBİ, Kurumsal ve Bireysel olmak üzere 3 farklı paketin detaylarını ise şu şekilde sıralamak mümkün:

Bireysel e-İmza Altyapısı Fiyatları

Aç Bak İmzala size farklı özelliklere sahip pek çok e-İmza kullanım paketi sunuyor. Cloud olarak kullanabileceğiniz KOBİ, Kurumsal ve Bireysel olmak üzere 3 farklı paketin detaylarını ise şu şekilde sıralamak mümkün:

KOBİ e-İmza Altyapısı Fiyatları

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin belge imzalama süreçlerinde kullanabilecekleri KOBİ paketimiz ile 1 ila 10 kullanıcının kullanımına açık sınırsız imza içeriyor. Paketin fiyatı ise 667₺.

Kurumsal e-İmza Altyapısı Fiyatları

Aç Bak İmzala’nın en çok tercih edilen paketi olan Kurumsal Paket ise size her konuda sınırsız çözüm sunuyor. Devlet kurumları, bankalar, büyük ölçekli işletmeler tarafından kullanıma uygun olan Kurumsal Paket’te imza ve kullanıcı sınırı bulunmuyor. Sınırsız e-İmza atmak için tercih edeceğiniz bu paketin ücreti ise 6.670₺

e-İmza altyapısı fiyatları

E-İmza Altyapısı On-Prem Paketimizin Fiyatı ve Detayları

Cloud paketlerimizle aynı fonksiyonlara sahip olan On-Prem ürünümüzü kendi bünyenizdeki sunucularda kullanabilirsiniz.
Detaylı bilgi almak ve On-Prem sürecini uzman danışmanlarımızla görüşmek için iletişim formunu doldurarak bize ulaşın, hemen bir toplantı planlayalım.
Tüm elektronik imza altyapısı fiyatlarını ve paketlerini incelemek isterseniz, "Ücret ve Paketler" sayfamızı ziyaret edin.

Aç Bak İmzala Avantajlarını Kaçırmayın!

Online olarak evrak akışı oluşturabileceğiniz, belgeleri kolayca imzalayıp imzalı belgeleri doğrulayabileceğiniz elektronik imza altyapısı Aç Bak İmzala ile zamandan ve maliyetten tasarruf edebileceksiniz. Bilgisayar ve mobil cihazlarda rahatça kullanabileceğiniz ürünümüz ile olduğunuz yerde her an imzalama işlemi yapabileceksiniz. Sadece Windows’ta değil, MacOS, Pardus ve Ubuntu işletim sistemlerinde de çalışabilen e-imza altyapımız, .Net, AKIS ve Java bağımlılığının olmaması da işlerinizi en hızlı şekilde yapabilmenizi sağlayacak.

Daha fazla bilgi için linke tıklayın ve sorularınızı bize gönderin. Uzman danışmanlarımızla size en kısa sürede dönüş sağlayalım.

Haber bültenimize abone olun
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.