Gönderdiğim Belge Karşıya UIaştı mı?
Okundu mu? İmzalandı mı?
Aç Bak İmzala ile İmzalı Belge Takibi

eimza altyapısı çözümlerinde pdf imzayalan kişinin bildirim alması

Aç Bak İmzala ile Adım Adım İmzalı Belge Takibi

Birden fazla organdan oluşan ve çok sayıda çalışanı bulunan büyük şirketler ve holdingler için kimi zaman imzalı belge takip süreçleri zorlayıcı olabiliyor. Örneğin, şirket içi bir duyurunun bayilikler, şubeler ya da uzaktan çalışan birimlere iletilmesi halinde süreç çok daha kompleks bir hale gelebiliyor. “Gönderilen belgeler karşı tarafa ulaştı mı? Birimler belgeyi inceleyerek geri dönüş yaptı mı? İmzalama işlemleri tamamlandı mı?” gibi soruların yanıtsız kalması ise çoğu zaman koordinasyonda sorunların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Aynı durum yalnızca şirket içi yazışmalar değil, müşteri ve iş ortakları ile yürütülen süreçlerde de gerçekleşebiliyor. Peki, belge akış platformunuz size belgelerin kim tarafından açıldığını, okunduğunu ve imzalandığını anında bildirse işler çok daha kolay olmaz mıydı? Yanıtınız “Evet.” İse gelin Aç Bak İmzala’nın belge takibini kolaylaştıran bildirim özelliğine yakından bakalım!

Aç Bak İmzala Bildirim Özelliği Nedir?

Bilindiği gibi Aç Bak İmzala yasal olarak imza atılmasını sağlayan, bir organizasyon dahilinde kolayca belge akışı yaratılmasını mümkün kılan bir e-İmza platformu. Yüksek güvenlikli ve çok pratik olmasının yanı sıra Aç Bak İmzala kullanıcılara detaylandırılmış modüllerle oldukça işlevsel bir kullanım deneyimi sunuyor. Platformu rakiplerinden ayıran bir özellik olan bildirim özelliği de bu deneyimin en önemli elemanlarından biri. Çünkü özellikle holdingleşmiş, farklı lokasyonlarda bayilik ve benzer oluşumları bulunan işletmelerde çok sayıda belgenin anlık olarak dolaşıma çıkması söz konusu olabiliyor. Böyle bir durumda belge takibi oldukça kritik bir önem taşıyor.

Aç Bak İmzala’nın bildirim modülü bu noktada kullanıcılara ciddi kolaylık sağlıyor. Bu özellik, sistemden imzalanmak üzere gönderilen her türlü belgenin yetkilendirilen kişilerce ne zaman açıldığı, hangi kısma kadar okunduğu, hangi zaman diliminde okunduğu gibi detayları kayıt altına alıyor. Böylece beklenen işlemin gerçekleştirilmesi ile ilgili süreç takibi yapmak oldukça basit hale geliyor.

Aç Bak İmzala elektronik imza altyapısını kullanan kişinin bildirim göndermesi

Aç Bak İmzala Bildirim Özelliği Nasıl Çalışıyor?

Bildirim özelliği, Aç Bak İmzala’nın yüksek güvenlik ve full kapasite ile çalışma prensibine paralel olarak geliştirildi. Kullanıcının bilgilerinin yanı sıra iş sürecinin güvenliğini de sağlayan bu özellik Aç Bak İmzala ekranlarında yapılan tüm hareketlerin detaylı kayıt altına alınması ile gerçekleşiyor. Buna göre sisteme imzalanmak ve dağıtılmak üzere yüklenen belge üzerinde yapılan tüm değişiklikler anlık olarak veritabanına kaydediliyor. Ardından sistemde yetki sahibi olan kullanıcı bu kayıtlar üzerinden kullanıcıların belge üzerindeki hareketlerini rahatlıkla takip edebiliyor.

Hangi İşletmeler Aç Bak İmzala Bildirim Modülünü Tercih Etmeli?

Bildirim modülünü etkin bir biçimde kullanabilecek olan işletmeler aslında çoğunluk büyük ölçekli işletmeler. Daha küçük işletmelerde belge akış hızı ve sayısı düşük olacağından takip süreci büyük firmalara göre görece olarak daha kolay gerçekleştirilebiliyor. Ancak aynı anda onlarca farklı imzacıya gidecek bir belgenin üzerinde gerçekleştirilen hareketleri güvenli bir otomasyon olmadan takip etmek çok da mümkün değil. Bu nedenle bildirim modülünün holdingler, büyük şirketler tarafından tercih edilmesi son derece ideal bir seçim.

Tüm Özellikleri ile Aç Bak İmzala’nın Farkını Keşfedin!

Siz de işletmeniz için en doğru kararı vermek istiyorsanız Aç Bak İmzala’yı keşfetmenin tam sırası! Anlık bildirim özelliğinden şablon özelliğine, tüm web tarayıcılarında kullanılabilen mobil imzalama yeteneğinden taslaklara kadar pek çok farklı avantajı ile Aç Bak İmzala’yı şirket kültürünüzün bir parçası haline getirin. Ürünü 15 gün ücretsiz denemek için hemen demo sayfamızı ziyaret edin. Aç Bak İmzala’nın ayrıntılı dünyasını daha yakından tanımak için bizimle iletişime geçmeyi de unutmayın!

Haber bültenimize abone olun
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.